NOTARIA MARC SANSALVADÓ

Seguretat i confiança

Contacta'ns

A   Notaría Marc Sansalvadó, ens enorgulleix oferir-te serveis notarials de confiança a Barcelona. Com a Notari de l'Il·lustre Col·legi de Notaris de Catalunya, Marc Sansalvadó i el seu equip són aquí per oferir l'experiència legal que necessites.

 

El Notari és aquell professional del dret que, al mateix temps, ostenta la condició de funcionari públic, exercint la fe pública notarial.

 

 

Com a professionals del dret, el notaris s’ocupen d’indagar en la voluntat real de les persones que acudeixen a ells, per tal d’assessorar-les i informar-les (de manera imparcial) sobre els mitjans o solucions jurídiques més adients per aconseguir els seus propòsits i, si escau, redactar i autoritzar els documents públics més adequats d’acord amb la llei.

 

I, com a funcionaris públics, els notaris donen fe de l’exactitud dels fets que veuen, escolten o perceben amb els seus sentits, així com també de l’autenticitat de les declaracions de voluntat que facin les parts en l’instrument públic que redactin conforme les lleis, adquirint força probatòria.

 

La confiança i experiència que necessites pels teus tràmits legals a Barcelona

A la secció DOCUMENTS, de la pàgina web de la nostra notaria, trobarà la informació bàsica que li sol•licitarà el Notari, per a la redacció dels documents més habituals a les notaries.

 

Marc Sansalvadó és Notari del Il·lustre Col·legi de Notaris de Catalunya. Té la seva notaria, i despatx professional, al carrer Tuset, número 23, 3r, 1a, de Barcelona.

No esperis més per obtenir l'asesorament legal expert que necessites. Simplifica els teus tràmites legals amb l'ajuda dels nostres professionals qualificats. Contacta'ns avui mateix i descobreix com els nostres serveis notarials et poden beneficiar!

 

Recorda que a Notaría Marc Sansalvadó estem aquí per brindar-te tranquil·litat i seguretat en els teus assumptes legals a Barcelona.

Descobreix com els nostres serveis notarials et poden beneficiar.

Contacta'ns